Links to goodies: Painting sites and blogs

Alt om hobbyaspektet af Warmachine/Hordes: maling, baser, conversions og alt derimellem!

Redaktør: Roar

Brugeravatar
Roar
Gobberen med den gule hat
Indlæg: 3647
Tilmeldt: man jun 12, 2006 8:06 am
Geografisk sted: Aarhus

Links to goodies: Painting sites and blogs

Indlæg af Roar » man apr 05, 2010 1:42 pm

Links to goodies - Mk 2

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at ordne lidt i BGs malelinksamling. Den oprindelige liste var blevet for stor og uhandy at manøvrere rundt i. Målet er, at samlingen på en gang kan bruges som hurtigt referenceværktøj og samtidig som skatkiste, man kan finde ting i, man ikke vidste fandtes.

Så nu er den i stedet ordnet således, at man i første post kun kan se sidernes navne, uden beskrivelse. Hvis man ved, hvad man skal bruge for en side, er det den hurtige vej, da man ikke kan blive distraheret af fyldtekst. Vil man derimod gerne snuse lidt rundt, kan man trykke på en overskrift, f.eks. "hjemmesider" eller "blogs", og komme til en post med uddybede beskrivelser af de forskellige links

I starten indledtes samlingen af følgende, der stadig står ved magt:
Som lovet for alt for længe siden en samling af blandede links, der er spændende/lærerige/gode at have i baghånden. Det bliver lidt et ongoing WIP-projekt, da sider dør ud og nye kommer til - har du en god en, så skriv den i tråden, så kigger jeg på den.

Posten er delt op i tre (relativt arbitrære) sektioner, hjemmesider, blogs og tutorials. Hjemmesider er typisk maleres hjemmesider, med gallerier og typisk et par artikler eller to. Blogs er maleres blogs - de har den fordel, at de typisk opdateres mere regelmæssigt end hjemmesider, og der sker derfor meget nyt.Tutorials er links til hjemmesider, hvis primære formål er artikler og guides til figurmaling etc.
Hjemmesider:
Akaranseth
Allan C
Chest of Colors
Coloured Dust
Cursed Monkeys
Dead Fish Painting
Destroyer Minis
Fesechko
Fichenfoo
Guild of Harmony
Iguazzu
Jeremiebt.com
JRN-works.dk
Kaple.dk
Monkeyman7x.com
Neomodel
Rathcore.de
Paintrix Miniatures
Pierre-Roman Le Site
Victorialamb.com
WAMPforum

Blogs:
Arsiesstudio@Blogspot: Javier González' Blog
Bestienmeister@Blogspot: Christian Reckerths' Blog
Emusestudio@Blogspot: Enrique Valascos Blog
KarolRudykArt@Facebook: Karol Rudyks blog
Massivevoodoo@Blogspot - Jarheads Blog
Masterminies@Blogspot - Beeblebrox's blog
MiniaTEXTures@Blogspot - Jakob Rune Nielsens Blog
Monster0: Jason Hendricks' Blog
Rafitac@Blogspot: Rafa Colls Blog
Razzaminipainting@Blogspot: Darren Lathams Blog
Sproket's Small World: David Sopers Blog
StudioJunger: Vladd Jüngers Blog
The Studio McVey Blog
Volomir@Blogspot: Rafael García Maríns Blog

Tutorials:
009.cd2.com's How to
Armorama
AwesomePaintJob@Youtube
Brushthralls.com
CMON
Hand Cannon Online
TerrainThralls.com
Terragenesis.co.uk
Tutorial-Finder-thread @ PP's Forum

Malefora:
MiG Forum
Oz Painters Forum
Spanish-team.com
The Warhammer Forum - the Glass Cabinet

Værktøjer:
Color Scheme Designer 3
Raleighways Komplimentærfarveberegner
Senest rettet af Roar tors feb 24, 2011 10:17 am, rettet i alt 15 gange.
Ceterum censeo felem viridem esse colorandam!

Brugeravatar
Roar
Gobberen med den gule hat
Indlæg: 3647
Tilmeldt: man jun 12, 2006 8:06 am
Geografisk sted: Aarhus

Re: Links to goodies: Painting sites and blogs

Indlæg af Roar » søn jul 11, 2010 3:10 pm

Hjemmesider:
Hjemmesider er enkeltmalere eller mindre grupper af maleres sider. De er ofte meget omfattende og en sand guldgrube af tips og inspiration at bladre rundt i.

Danske sider:
JRN-works.dk - Jakob Rune Nielsens hjemmeside. Den opdateres desværre sjældent, men det ændrer ikke på, at DKs dygtigste figurmalers hjemmeside er et kig værd. Galleriet er rigtig godt, og der er en håndfuld gode, gamle men stadig gældende, tutorials, bl.a. til sort, (oldschool glazing-)metallics og glazing.

Kaple.dk - Rune Kappels hjemmeside. Opdateres heller ikke så ofte, men har et rigtig godt galleri. Runes stil ligger sig meget op ad den franske, og der er god inspiration at hente til NMM, og lidt nyrere til scratches osv.

Franske sider.
Der er et utal af franske malere, der alle har hjemmeside, her er de bedste:

Allan C - Den franske maler Allan Carrascos hjemmeside. Allan er muligvis den teknisk dygtigste maler i verden, dertil er han en vanvittig skulptør og tegner. Han har ingen PP-modeller, i de sidste par år faktisk kun hjemmelavende næsten (i løbet af sidste år dog hans egen fiske-eldar-hær), men siden er fremragende til inspiration. I de sidste par år har Allan skulpteret mere end han har malet, men hans ting er så vilde, at alle burde blive inspirerede. Siden findes nu både på fransk og engelsk.

Dead Fish Painting - Sebastian Picques hjemmeside. Sebastian er meget aktiv for tiden, han er maleren bag store dele af Smart Max's udstillingsmodeller. Derudover har han malet et væld af alt muligt. Der er en god håndfuld PP-modeller under hans private kollektion, men man bør ikke snyde sig selv for resten af galleriet, der har en overvægt af franske producenter. Siden er for nylig blevet engelsksproget.

Jeremiebt.com - Jeremie Bonamants hjemmeside. Jeremie er endnu en af de franske malere, der bare er i deres egen liga.Denne hjemmeside er noget særligt, bl.a. fordi store dele af den er oversat til engelsk til dem der ikke er til fransk, og så er den smækfyldt med gode tutorials - både på skrift, billeder og video.

Neomodel - Cyril Abatis hjemmeside. Cyril er nok mest kendt for sine Space Marines, der skabte en trend efter de kom på Coolminiornot. Men han har nogle rigtig gode Warmachine-modeller også, bl.a. en fremragende Widowmaker. Hvis man ikke er så bange for det franske (eller bare vil kigge billeder), har han nogle rigtig gode tutorials, specielt til source lighting, NMM og pigmentmaling. Er desværre ikke opdateret i de sidste par år. Siden er på fransk.

Pierre-Roman Le Site - Pierre Vauvillier og Romain Van Den Bogaerts hjemmeside. Begge to afsindigt dygtige malere, Romain er en klasse for sig. Er ikke blevet opdateret et stykke tid. Siden er på fransk.

Øvrige:

Akaranseth - den canadiske maler Mathieu Fontaines side. Mathieu er lidt af en airbrusher, så der er en del guf hvis man er til den slags - . Derudover benytter han mange teknikker fra den historiske mini-maling, så der er inspiration at hente. For nylig har han skrevet en længere intro til airbrushing. Han har dertil et par fine step-by-steps og en god artikel om at bruge klar resin til vand. Hans nye side kommer også på sigt til at indeholde video-tutorials.

Chest of Colors - Hjemmeside og forum med blandt andet Demi_morgana ved roret (demi er bl.a. kendt for sine fine Cryx-modeller på PPs forum). Forummet er af semi-god kvalitet, men hovedsiden har også nogle gode tutorials for begyndere og letøvede.

Coloured Duster en side, som jeg er dybt forundret over ikke at være faldet over før, for den er tilsyneladende ganske kendt og just blevet nomineret til en WAMP for bedste maleblog (sammen med Volomirs side, Massive Voodoo - som er mit gæt på en vinder - og et par andre). Det er polakken Michał Walczak, der er skribenten. Den har nogle ret fine tutorials.

Cursed Monkeys - Hjemmeside for en gruppe af flere af de dygtigste spanske malere, bl.a. "Iquazzu", "Arsies" og Piqui". Der sker lidt af hvert meget ofte. Siden er på spansk. Ud over en blog-lignende news-feed er der gallerier for de fleste af medlemmerne. Det er også det eneste sted at se WIP osv. fra de af medlemmerne, der ikke har egne hjemmesider.

Destroyer Minis - den amerikanske maler Marike Reimers side. Marike har en meget amerikansk klar og tydelig stil, og nogle meget flotte PP-ting i sit galleri.

Fesechko - den russiske maler Dmitry Fesechkos hjemmeside. Dmitry har værker både i computer-3D på lærred og på figurer. Sidstnævnte er der ikke så mange af endnu, de er tilgengæld meget flotte og stemningsfulde! Siden er på russisk.

Fichenfoo - Michael Fichtenmayers hjemmeside. Manden bygger robot-kits for MiG Productions og er vanvittig kreativ. Siden er en guldgrube af guides og inspiration, muligvis den mest vanvittige modelbygger/maler-side på nettet. De fleste af hans step-by-steps er for de mellem- til meget øvede, og alt kræver en airbrush.

Guild of Harmony - Hjemmeside for Sebastian Archer, Weisern og Mark Carlisle. Alle meget dygtige malere, specielt førstnævnte der er i toppen af verdenseliten. Inspirerende galleri og en samling rigtig gode tutorials, specielt step-by-steps. Opdateres regelmæssigt.

Iguazzu - Alex "Iguazzi" Varelas hjemmeside. Alex er endnu en ekstremt kompetent spansk maler. Siden største force er det ret store og meget imponerende galleri, men der er også et par gode tutorials. Siden er på spansk, med det meste oversat til engelsk.

Monkeyman7x er Chris Octives ret nye (as of 04.01.13) hjemmeside. Kun en enkelt tutorial er det blevet til, men han er temmelig skrap (det er ham med Streetbot Willy), så mon ikke det er en "site to watch" i 2013.

Paintrix Miniatures - Jen Haleys hjemmeside. Meget dygtig amerikansk karaktermaler, specielt på kvindemodeller. Hun har malet ganske mange PP-modeller (bl.a. 3 Haleys, naturligvis ;-) ), og de er en fornøjelse at se på. Desværre kun 2-3 artikler (ansigter og frihånd), til gengæld er det meget grundige.

Rathcore.de - Stephan Raths hjemmeside. Stephan har i tidens løb vundet en bunke gulddæmoner og mindst et Slayer Sword. Hjemmesiden rummer et godt, men meget GW-centrisk galleri. Dertil er han ved at skrive nogle tutorials. Indtil videre er der et par stykker, specielt hans step-by-step til frihånd på et banner et et kig værd. Siden er egentlig på tysk, men der er mulighed for at få nogle ret googletranslate-agtige oversættelser til alverdens sprog, bl.a. engelsk.

Victorialamb.com - Victoria Lambs hjemmeside. Victoria er lidt af en renæssancekvinde, der både maler, skulptere (og syr tøj og laver spil og whatnot). Galleriet er et kig værd. Dertil er kun gået i gang med sit eget spil Labyrinthus, der har steampunkede elementer.

VAMP Forum - hjemmeside med forum, tutorials og prisuddeling.

The Warhammer Forum - the Glass Cabinet - underforummet på the Warhammer Forum for maleri har nok gode indslag til, at det er værd at have med her. Ikke alt er lige godt, men der dukker nogle perler op.
Ceterum censeo felem viridem esse colorandam!

Brugeravatar
Roar
Gobberen med den gule hat
Indlæg: 3647
Tilmeldt: man jun 12, 2006 8:06 am
Geografisk sted: Aarhus

Re: Links to goodies: Painting sites and blogs

Indlæg af Roar » man okt 11, 2010 11:59 am

Blogs:
Blogs er typisk noget mindre omfattende end hjemmesider og er lidt mere bøvlede at manøvrere i - til gengæld opdateres mange af dem meget regelmæssigt.

Arsiesstudio@Blogspot: Javier González' Blog - Javier "Arsies" er en af de allerdygtigste spanske malere - og dem er der ganske mange af! Stort og flot galleri og regelmæssige updates. Siden er på spansk, men ofte også (halvdårlige) engelsk oversættelser.

Bestienmeister@Blogspot: Christian Reckerths' Blog - Chris er en tysk maler, som jeg ikke har lagt mærke til før. Hans blog er dog god men nogle rigtig gode step-by-step-projekter og naturligvis nogle flotte modeller.

Emusestudio@Blogspot: Enrique Valascos Blog - Endnu en talentfuld spanier. En af de mere tossede af hans projekter er 4x den samme 52mm dværg...

KarolRudykArt@Facebook: Karol Rudyks blog - Polsk maler og tegner med meget stort talent for bannere. Bloggen har mange billeder men er fattig på tekst.

Massivevoodoo@Blogspot - Jarheads Blog - Her holder Jarhead (of CMON Fame) og andre til. Uanset om man kan lide stilen er der mange ting at hente og skøre eksperimenter at følge her.

Masterminies@Blogspot - Beeblebrox's blog er Zaphod Beeblebrox's blog. Han er tysker, men ellers aner jeg ikke hvad han hedder i virkeligheden. Men han har et par rigtig gode tutorials, den om kontrast har været en øjenåbner for mig (og så nævner han min fotogurufavorit Ansel Adams oveni - Yay!) og sætter ord på de problemer, jeg har haft med Meg Maples Insiders om kontrast.

MiniaTEXTures@Blogspot - Jakob Rune Nielsens Blog. JRN har lavet sig en blog der er langt mere processorienteret end hans hjemmeside. Følg med i overvejelser og nye forsøg fra vores allesammens Jakob her.

Monster0: Jason Hendricks' Blog - Jason har lavet en hel del sculpts for PP, blandt andet deres Mauler og Extreme Mauler og flere rhulic jacks. I bloggen skriver han en del om de nyeste, efterhånden som de kommer.

Rafitac@Blogspot: Rafa Colls Blog - Rafa Coll bestyrer denne blog, hvor han poster egne og andres arbejde, væsentligst nok Pedro Fernandez' vilde sculpts.

Razzaminipainting@Blogspot: Darren Lathams Blog - Darren maler så vidt jeg ved udelukkende GW-modeller, til gengæld gør han det ganske fremragende. Tutorials har han ikke lavet mange af (endnu), men for nylig har han lavet en god step-by-step til et dværgeansigt på en ganske enkel måde uden for meget hurlumhej.

Sproket's Small World: David Sopers Blog - David Soper er en af veteranerne. Han malede meget i de sene firsere og tidlige halvfemsere, men er nu tilbage på scenen. Han er ikke super produktiv, til gengæld er han grundig: Hans WIPs følges som reglen af step-by-steps og farveguides, tutorials osv. Hans brug af GW-washes til at stiple med er et besøg værd i sig selv.

StudioJunger: Vladd Jüngers Blog - Jünger er primært skulptør, han har blandt andet lavet en hel del for PP, men maler også fra tid til anden. Enkelte tutorials, som f.eks. hvordan man laver et GW-skjold om til en skovl (?!), men primært en blog til inspiration. Bloggen er på fransk.

The Studio McVey Blog - Mike og Ali McVeys maleblog. Fin og spændende blog med regelmæssige updates. De viser deres nye modeller og har en hel del tutorials til baser, ansigter m.v. De har også en hjemmeside, men den er ikke nær så interessant pga. langt færre updates, men den har et nydeligt galleri med en hel del PP-modeller. Der er link til den fra bloggen.

Volomir@Blogspot: Rafael García Maríns Blog - Rafael er en af de evigt dygtige spaniere der i løbet af de sidste 3-4 år har vundet en god håndfuld Golden Demons. Han er specielt ferme med en airbrush, maler håndmaler og skulpterer også. Derudover er han god til månedligt at lave updates med links til andre maleres arbejde i den forgangne måned.
Ceterum censeo felem viridem esse colorandam!

Brugeravatar
Roar
Gobberen med den gule hat
Indlæg: 3647
Tilmeldt: man jun 12, 2006 8:06 am
Geografisk sted: Aarhus

Re: Links to goodies: Painting sites and blogs

Indlæg af Roar » fre dec 17, 2010 2:10 pm

Tutorials:
Tutorial-sider har visse overlap med hjemmesider, der kan have tutorial-underafdelingen. Tutorials er ofte samlinger af enkeltartikler, der omhandler meget snævre aspekter af figurmodellering og -maling.

009.cd2.com's How to - En hjemmeside for modeltogsentusiaster, der har rigtig mange års erfaring med at bygge fedt terræn. Linket er direkte til deres "how to"-underside, der er fyldt med goodies. Specielt 'realistic buildings', 'realistic scenery' og deres ''how we built'-sektioner er et kig værd for terrænbyggere.

Armorama - Hjemmeside for "kit-builders". Siden er en smule uoverskuelig, men der gemmer sig et sandt El Dorado af tutorials og artikler om modelmaling, teknikker og diorama-bygning (terræn og baser for os, primært). Weathering har også her en særlig plads. Niveauet synes at gå fra "øvet" til "state of the art". De har også et forum med knap 47.000 brugere, det har jeg ikke haft tid til at tjekke endnu.

AwesomePaintJob@Youtube - Lester Bursleys video-tutorials på youtube. Lester er tidligere mangeårig maler af fly for den amerikanske flåde, så det hænder hans tilgange er lidt anderledes end man er vant til. Siden har en masse step-by-step tutorials til specielt Space Marines, der ikke er ret spændende, men til gengæld er han "How to"s til a selv at lave washes og weathering-washes et kig værd, ligesom han har gode introduktioner til basal maleteknik og behandling af pensler etc. En god side til begyndere og let øvede, der gerne vil afprøve diverse teknikker.

Brushthralls.com - de fleste her kender nok siden. En samling af meget fornuftige tutorials, ofte med et stærkt PP-præg.

CMON - Coolminiornots artikelbase. Her er tonsvis af tutorials, men desværre langt mellem snapsene. På den anden side er der så mange, at der nok skal være et par stykker, man kan bruge.

Hand Cannon Online - Hand Cannon Online var et fanbaseret magasin i tiden før No Quarter. Nu har de denne fine hjemmeside, hvor der er alt mulig blandet godt. Vigtigst i denne samling er deres tutorials og step-by-steps i blogformat til: figurmaling, skrevet primært af ghool og althai, begge dygtige malere "of PP-Forum Fame"; skulptering og konvertion, skrevet af Geist; og terræn-halløj af JCoo.

TerrainThralls.com - En klassiker efterhånden, gode tutorials til terræn specifikt til Iron Kingdoms, men det fleste kan snildt bruges bredere også. Siden er sidst opdateret i februar 2012 - så det må vel betyde, at de er på forkant!

Terragenesis.co.uk - Forum og artikeler til terrænbygning. Der er masser af aktivitet p åsiden, der har lidt om næsten alt. Terrænbyggerens startside.

Tutorial-Finder-thread @ PP's Forum - Fin tråd med liste over diverse tutorials, som PPs forumbrugere finder nyttige. Anders Lysgaard har en gæsteoptræden med sin pigtrådstutorial, men der er også meget andet godt.
Ceterum censeo felem viridem esse colorandam!

Brugeravatar
Roar
Gobberen med den gule hat
Indlæg: 3647
Tilmeldt: man jun 12, 2006 8:06 am
Geografisk sted: Aarhus

Re: Links to goodies: Painting sites and blogs

Indlæg af Roar » man jan 17, 2011 4:00 pm

Fora:
Der findes et forum for næsten alt. Disse fora rummer alt fra folks færdige kreationer til spændende wokr-in-progress-tråde. Der sker typisk mere, end man kan nå at følge med i og man skal tit grave lidt dybere efter de viorkelig gode ting, men de er der!

MiG Forum - det spanske firma MiG Productions' forum. Her er alt muligt spændende, bl.a. et helt underforum udelukkende dedikeret til weathering-effekter.

Oz Painters Forum - Forum for malere og skulptører i Australien. Der er ikke så meget PP-stuff, men til gengæld sker der hele tiden noget. Mange af Australiens bedste malere har WIP-tråde her, bl.a. Sebastian Archer (automaton) og Victoria Lamb. Deres færdige modeller findes jo på deres hjemmeside, men her er specielt work-in-progress-subforummet og sculpting-subforummet et kig værd!

Spanish-team.com - Hjemmeside for spanske malere. Der er tonsvis af guf her, under både male-, galleri-, WIP- og skulpterings-underforummerne. Der sker hele tiden noget og kvaliteten er beundringsværdig stor. De bedste af de spanske malere har deres egen hjemmeside, men forummet er ofte bedre opdateret. Der køres ofte online masterclasses, som man være meget lærerige. Siden er kun på spansk.

The Warhammer Forum - the Glass Cabinet - underforummet på the Warhammer Forum for maleri har nok gode indslag til, at det er værd at have med her. Ikke alt er lige godt, men der dukker nogle perler op.
Ceterum censeo felem viridem esse colorandam!

Brugeravatar
Roar
Gobberen med den gule hat
Indlæg: 3647
Tilmeldt: man jun 12, 2006 8:06 am
Geografisk sted: Aarhus

Værktøjer

Indlæg af Roar » fre feb 04, 2011 12:22 pm

Værktøjer:
Værktøjer er hjemmesider eller undersider på samme, det hjælper en med malearbejdet på den ene eller anden måde. Det er ikke nødvendigvis steder, man kan gå hen og finde inspiration, til gengæld skulle de gerne være praktisk anvendelige.


Color Scheme Designer 3 - Farvehjul med masser af instillingsmuligheder; husk både at indstille hues og schemes for at få gode farveskemaer.

Raleighways Komplimentærfarveberegner - Does what it says on the tin. Ikke så meget pis, siden hjælper med at lave komplimentærfarver. Den er mere beregnet til digitale farver, men kan fint bruges af os også.
Ceterum censeo felem viridem esse colorandam!

Brugeravatar
Lysgaard
World Ender
Indlæg: 2984
Tilmeldt: ons sep 12, 2007 8:19 pm
Geografisk sted: Horsens

Re: Links to goodies: Painting sites and blogs

Indlæg af Lysgaard » lør feb 12, 2011 6:19 pm


Brugeravatar
Roar
Gobberen med den gule hat
Indlæg: 3647
Tilmeldt: man jun 12, 2006 8:06 am
Geografisk sted: Aarhus

Re: Links to goodies: Painting sites and blogs

Indlæg af Roar » tors feb 24, 2011 10:18 am

Alle links er nu opdaterede. Dertil er der kommet et par terrænsider på samt en tutorialside på youtube, awesomepaintjob, som mange sikkert vil finde meget forfriskende.

Roar
Ceterum censeo felem viridem esse colorandam!

Brugeravatar
Roar
Gobberen med den gule hat
Indlæg: 3647
Tilmeldt: man jun 12, 2006 8:06 am
Geografisk sted: Aarhus

Re: Links to goodies: Painting sites and blogs

Indlæg af Roar » tirs aug 23, 2011 12:02 pm

Opdateret med MiG Productions Forum. Det lyder måske ikke af meget, men de har et helt underforum dedikeret til weathering. Enjoy.

Roar
Ceterum censeo felem viridem esse colorandam!

Brugeravatar
Roar
Gobberen med den gule hat
Indlæg: 3647
Tilmeldt: man jun 12, 2006 8:06 am
Geografisk sted: Aarhus

Re: Links to goodies: Painting sites and blogs

Indlæg af Roar » man sep 12, 2011 2:25 pm

Opdateret med Hand Cannon Online, der har et par gode tutorials, og MiniFreak, Brant Benoits (aka Ghools) egen side med nogle rigtig fede, cartoony Cygnar.

Dertil har jeg ændret lidt i opstillingen, så div. fora er kommet under egen gruppe - måske hjælper det lidt på overskueligheden. For den er da ved at være en smule forsvundet mellem alle de links. Skal lige finde ud af, hvordan det kan gøres smartere...

R
Ceterum censeo felem viridem esse colorandam!

Brugeravatar
Toxido
Scrap Thrall
Indlæg: 84
Tilmeldt: tors aug 25, 2011 11:51 am

Re: Links to goodies: Painting sites and blogs

Indlæg af Toxido » man sep 12, 2011 8:48 pm

Jeg kan ikke finde Brant Benoits? :S Er jeg mega blind :b
Billede

Brugeravatar
Lars Hesselberg
Brute Thrall
Indlæg: 255
Tilmeldt: fre mar 06, 2009 1:45 pm
Geografisk sted: Aarhus
Kontakt:

Re: Links to goodies: Painting sites and blogs

Indlæg af Lars Hesselberg » man sep 12, 2011 10:37 pm

Roar skrev: MiniFreek - den canadiske maler Brant Benoit, aka. Ghool fra PPs forum. Brant har ikke den helt vilde hjemmeside, til gengæld rummer den noget meget flotte warmachine-modeller, specielt nogle rigtig fede Cygnar, til dem, der kan lide en let cartoony stil.
Der!

Brugeravatar
Toxido
Scrap Thrall
Indlæg: 84
Tilmeldt: tors aug 25, 2011 11:51 am

Re: Links to goodies: Painting sites and blogs

Indlæg af Toxido » man sep 12, 2011 10:39 pm

Tak jeg var blind :D
Billede

Brugeravatar
Nixon
Battlegroup Far
Indlæg: 5998
Tilmeldt: man jun 12, 2006 8:55 am
Geografisk sted: Aarhus

Re: Links to goodies: Painting sites and blogs

Indlæg af Nixon » tirs sep 13, 2011 8:24 am

Toxido skrev:Tak jeg var blind :D
Gorman? :D

Brugeravatar
Roar
Gobberen med den gule hat
Indlæg: 3647
Tilmeldt: man jun 12, 2006 8:06 am
Geografisk sted: Aarhus

Re: Links to goodies: Painting sites and blogs

Indlæg af Roar » tirs sep 13, 2011 8:33 am

Måske, hvem ved? Manden har jo stealth...

R
Ceterum censeo felem viridem esse colorandam!

Besvar